Skip to main content

Home

BRM Chronographes: exclusief en handgemaakt

De essentiële V6-44-SA-SQ in de kleur 5N: een elegante, verfijnde versie met een design dat sportiever is dan ooit!

De V6-44-SA-SQ-A5N is een concentraat van made-in-France technologie. Met een roestvrijstalen kast van 44 mm, een skelet wijzerplaat die wordt beschermd door twee saffier kristallen en een uurwerk dat wordt opgehangen door drie semi-gesloten schokdempers die uniek zijn in de wereld, zal dit uurwerk je begeleiden tijdens elk evenement.

Net als alle B.R.M Chronograaf-modellen heeft dit horloge een ultra sportieve look: uit de massa gesneden kast, opengewerkte wijzers, leren band met raceperforaties. Het enige verschil is dat de nieuwe 5N kleur, ergens tussen goud en koper in, dit uurwerk een vleugje zachtheid en verfijning geeft.

Deze trendy en originele "roségouden" kleur, die zowel mannen als vrouwen zal aanspreken, maakt van de V6-44- SA-SQ-A5N een uniek horloge voor alle fans van motorsport en uitzonderlijke uurwerken. Door de rauwe, sportieve esthetiek van de V6-44-SA-SQ te combineren met de subtiele verfijning van de 5N kleur, heeft B.R.M Chronographes een horloge gecreëerd dat opvalt door zijn elegantie en dynamische allure. Of je nu op de baan bent of in de stad, dit model valt op door zijn karakter en veelzijdigheid, terwijl het de uitmuntendheid van de Franse horlogerie belichaamt.

Op 12 uur vangt de roségouden applicatie het licht met verfijnde subtiliteit. De 5N gekleurde wijzers leiden het oog precies naar de zwarte cijfers op de wijzerplaat, ook in roségoud, wat een discreet vleugje luxe toevoegt. Binnenin is de automatische brug van het mechanisme, een stil bewijs van het uitzonderlijke vakmanschap dat gaat in elke slag van dit uitzonderlijke horloge, ook gelakt in 5N. Als je beter kijkt, zie je de schokdemperveren, die schitteren in dezelfde roze gloed, een bewijs van technische innovatie.

Tot slot voegen de lugs, gesp en kroonbeschermers, allemaal in roségoudkleur, zichtbaar mechanisch raffinement toe. De zwarte leren band, met roségoudkleurige gaatjes en stiksels, maakt het geheel af. Elk element van dit horloge is ontworpen om liefhebbers van fijne mechanische techniek en tijdloze esthetiek aan te spreken en biedt een perfecte harmonie van sportieve robuustheid en luxueuze verfijning.